FAQ

Inschrijvingen zomer

Mijn kind wordt dit jaar 4 jaar, maar zal dat nog niet zijn tijdens de zomer. Mag ik hem/haar toch inschrijven?

Nee, helaas laten we enkel kinderen toe die al 4 jaar zijn op het moment dat ze naar het speelplein komen. Volgend jaar zijn ze zeker welkom!

Ga ik een bevestigingsmail krijgen wanneer mijn kind ingeschreven is?

Ja, wanneer we voor jouw kind een plekje kunnen garanderen tijdens de zomer, zal je een bevestiging van inschrijving krijgen via e-mail. Let op: na het indienen van het inschrijvingsformulier zal je een mail ontvangen met een bevestiging dat wij je aanvraag ontvangen hebben. Pas na de afloop van de inschrijvingsperiode krijg je een officiële bevestiging van de toegekende weken.

Ik heb een bevestiging ontvangen dat ik het inschrijvingsformulier ingevuld heb. Geldt dit als een bevestiging van inschrijving?

Nee, pas wanneer de inschrijvingen afgelopen zijn, krijg je een officiële bevestiging van de toegekende weken. De mail die je na het invullen van het inschrijvingsformulier ontvangt, is louter een bevestiging dat wij je aanvraag ontvangen hebben.

Als ik na het invullen van het inschrijvingsformulier meteen betaal, is mijn kind dan sowieso ingeschreven?

Nee, we vragen vriendelijk om pas te betalen wanneer je een bevestigingsmail gekregen hebt waarin de toegekende weken staan. In die mail zal ook het te betalen bedrag en ons rekeningnummer staan.

Geldt er een first-come-first-serve principe voor de inschrijvingen?

Nee, de inschrijvingen gebeuren ad random en volgens de voorrangsregels. Die kan je vinden op de website bij inschrijvingen.

Is het normaal dat ik niet meteen antwoord krijg op mijn mails?

Ja, we zijn een bende enthousiaste vrijwilligers die bestaat uit studenten. We doen ons uiterste best om jouw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Check zeker deze FAQ om te zien of jouw vraag hier niet tussen staat.

Mijn kind zou graag dezelfde week komen als haar vriend(innet)jes. Kan ervoor gezorgd worden dat zij dezelfde week krijgen?

Nee, we proberen ieder kind zijn of haar voorkeursweek te geven. Dat is spijtig genoeg niet altijd mogelijk. Het belangrijkste blijft voor ons om ervoor te zorgen dat we zo veel mogelijk kinderen een week kunnen toekennen. Dat is op zich al een ingewikkeld puzzelwerk, waarbij we onmogelijk rekening kunnen houden met vriendengroepjes.

Wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald bij uitschrijving?

We werken met alle animatoren heel het jaar door erg hard om een fantastische zomer voor alle kinderen te voorzien. Onze planning en activiteiten worden steeds op basis van het aantal ingeschreven kinderen opgesteld. Tot 7 weken voor de eerste speelpleinweek krijg je na annulatie het volledige inschrijvingsbedrag terugbetaald. Tussen 7 en 3 weken voor de eerste speelpleinweek krijg je na annulatie 50% terugbetaald. Als je annuleert na 3 weken voor de eerste speelpleinweek krijg je niks terugbetaald. Bij annulering door ziekte of overlijden in familie of intieme kring, krijg je alles terugbetaald mits vertoning van een medisch attest of een rouwkaart.


Speeldag

Hoe schrijf ik mijn kind in voor de speeldag?

Voor meer uitleg over de inschrijvingen voor de speeldag kan je naar deze pagina gaan.

Mijn kind is naar de speeldag geweest, maar heeft uiteindelijk besloten dat hij/zij liever niet naar het speelplein komt. Ik heb hem/haar wel al ingeschreven voor de zomer. Krijg ik mijn geld terug?

Ja, indien je kind het toch niet zo fijn vond, bieden wij de optie om uit te schrijven voor de zomer.

%d bloggers liken dit: