Inschrijvingen

Speelpleinweken zomer

Elk jaar houden we drie leuke speelpleinweken, waar je je natuurlijk voor kan inschrijven. Dit jaar start de inschrijvingsperiode op 24/02/2023 en eindigt op 3/03/2023. Wanneer de inschrijvingen openen, kan je hieronder een Google Forms document vinden dat je dient in te vullen. Eens je het formulier hebt verzonden, zal je een mail krijgen met een bevestiging dat het formulier is ingediend. Na de inschrijvingsperiode worden de inschrijvingen zo snel mogelijk behandeld, waarna je op de hoogte zal gebracht worden van de aan jou toegekende weken. Hierbij hanteren we de volgende voorrangsregels.

Voorrangsregels van de inschrijvingen

De voorrangsregels worden toegepast in deze volgorde:

  1. Kinderen van personeel van Ganspoel
  2. Kinderen met beperking van buitenaf
  3. Broers en zussen van kinderen met een beperking
  4. Broers en zussen van monitoren
  5. Kinderen die vorig jaar waren ingeschreven, maar niet konden toegelaten worden door plaatsgebrek
  6. Kinderen die minstens één week van het voorbije jaar gekomen zijn
  7. Open pool

Inschrijvingsformulier

De inschrijvingen voor de speelpleinweken zijn momenteel niet geopend. Wanneer ze wel geopend zijn, vind je hier een link naar het inschrijvingsformulier.

De inschrijvingen zijn geopend! Je kan het inschrijvingsformulier vinden via volgende link:


Speeldag

Ook voor de speeldag werken we met een inschrijvingsformulier. Na het indienen van het formulier ontvang je een bevestiging van indienen. We werken met een maximum aantal inschrijvingen. Wanneer het maximum aantal inschrijvingen bereikt is, sluiten we het formulier. De bevestigingsmail, die je ontvangt na het indienen van het formulier, geldt dan ook als een bevestiging van inschrijving.

Inschrijvingsformulier

De inschrijvingen voor de speeldag zijn momenteel niet geopend. Wanneer ze wel geopend zijn, vind je hier een link naar het inschrijvingsformulier.

%d bloggers liken dit: