Ons steunen?

Wij zijn een feitelijke vereniging en worden ondersteund door de koepelwerking KVG. Heel het reilen en zeilen van onze verenging wordt gedragen door de sterke schouders van onze vrijwilligers. Elk jaar organiseren we twee steunacties: ons eetfestijn op 29 en 30 april en de BBQ als spetterende afsluiter in de zomer. Op deze manier kunnen sympathisanten ons een hart onder de riem steken door wat extra geld in het laatje te brengen.
Kan je er niet bij zijn, maar wil je ons op een andere manier steunen? Dat kan op de volgende twee manieren:

 1. Storting via KVG
  Je kan rechtstreeks storten op dit rekeningnummer, en dan wordt uw gift doorgestort op onze rekening:
  KVG-Vorming BE21 7895 5028 9203 met vermelding van ‘Gift ‘t Gansspel + eventueel uw naam
 2. Via je aankopen: Trooper
  U kan onze vereniging het hele jaar door financieel steunen wanneer u online shopt en dat zonder dat het u maar één cent extra kost. Door eerst via https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/tgansspel te passeren en daar door te klikken naar één van de vele webshops die onze vereniging met veel plezier een stukje van uw aankoopbedrag schenkt.
 3. Sponsoring winstevenement
  Als handelaar kan u onze winstevenementen ook sponoren. Dan wordt u logo/banner ergens zichtbaar opgehangen op onze winstevenementen. Deze sponsoring kan in de vorm van geld zijn, maar kan even goed in natura zijn. U hebt de keuze om één winstevenement of beide te sponsoren.
  Indien u hier in bent geïntresseerd, twijfel niet en stuur een mail naar tgansspel@gmail.com . En dan maken we een contract voor u op.

Wat doen we met uw gift?
Met eventuele giften zouden wij enorme positieve toevoegingen kunnen doen aan ons speelplein die anders op de lange baan geschoven zouden worden. Zo staat al lang op ons wenslijstje om onze verkleeddoos bij te werken en nieuwe kostuums, accessoires en make-up aan te kopen. Ook hebben we elk jaar een heel aantal spelletjes en boekjes voor de kinderen om van te genieten. Deze verzameling is ondertussen aan een nodige update toe. Een belangrijk onderdeel van dit speelgoed is dat er ook elementen en spelletjes tussen zitten die aangenaam zijn voor kinderen met een beperking. Dit soort speelgoed is vaak ook iets duurder vanwege het vrij beperkte aanbod. Als laatste willen we extra investeren in onze infrastructuur. We slaan elk jaar ons materiaal op in een aantal dozen en kisten die ondertussen veelal bij elkaar moeten gehouden worden met tape en touw. We zouden graag nieuwe stevige opbergdozen kopen die het voor ons makkelijker maken om het materiaal goed en veilig op te bergen.

%d bloggers liken dit: