Weekthema's 2021

Week 1
K2 zoekt een derde gemaskerde K

Hanne en Marthe moeten op zoek gaan naar een nieuw K3’tje, nadat Klaasje heeft aangekondigd dat ze ermee stopt. Ze houden opnieuw een wedstrijd om te kijken wie het meest geschikt is om Klaasje te vervangen. Alle deelnemers van K2 zoekt K3 zijn verkleed en hebben een masker op, waardoor ze niet te herkennen zijn. Na elke dag stemmen de kinderen wie er afvalt en wie doorgaat naar de volgende ronde. Wie zal er winnen? #spannend

Week 2
De Mol

Guten tag! We bevinden ons deze week in het prachtige Duitsland. 6 speciale persoonlijkheden hebben zich ingeschreven om mee te doen aan het tv-programma De Mol. Alle teamleden doen hun uiterste best om hun steentje bij te dragen aan de groepspot. Op 1 iemand na… DE MOL. Hij saboteert alle opdrachten gedurende heel de week, zonder dat iemand door heeft wat zijn identiteit is. Bovendien is het een spannende race, want bij elke aflevering zal er een kandidaat afvallen. Kan jij de Mol ontmaskeren?

Week 3
Loodgieter kruipt door de kast

We volgen het verhaal van een loodgieter die hopeloos verliefd is op zijn vriendje. Tijdens zijn werkuren ontdekt de loodgieter een magische kast, waardoor hij plots in een nieuwe wereld terecht komt, vol exotische planten, vogels én dinosaurussen! Elke dag opnieuw ontdekt hij weer een andere droomwereld en nieuwe mensen zoals Willy Wonka en Sneeuwwitje. Hoe spannend het avontuur ook is, hij wil graag op tijd terug naar de reële wereld om zijn vriendje ten huwelijk te vragen. De vraag is maar of hij op tijd bij zijn “liefdesbestemming” aankomt… .

%d bloggers liken dit: