Weekthema’s 2022

Week 1
De ruimte

De aarde is aan het vergaan door de klimaatverandering, wat nu? De piraten van planeet aarde zoeken een oplossing. Ze gaan op zoek naar nieuwe planeten om te kunnen overleven. Op de nieuwe planeten maken ze verschillende avonturen mee en worden ze bevriend met aliens. Wil jij mee de aarde redden of ben jij benieuwd naar hun avonturen? Kom dan zeker mee op reis!

Week 2
Mario Bros en Luigi

De grote vijand van Mario Bros en Luigi, Browser katapulteert hen terug in de tijd. Ze moeten een manier vinden om terug te geraken. Door verschillende levels te behalen, kunnen ze de tijdmachine van Browser verslaan. Mario en Luigi proberen in elke tijdsperiode zelf op zoek te gaan naar de teletijdmachine om zo naar het volgende level te geraken. Ben jij ook benieuwd of het zal lukken?

Week 3
Feestdagen met de Gansjes

Gans en zijn familie hebben al 2 jaar geen enkele feestdag kunnen vieren wegens corona. Nu hebben ze eindelijk de kans om nog eens goed uit de bol te gaan, en deze kans grijpen ze met beide vleugels. Zij willen namelijk naar DE Gansspel-BBQ, het grootste feest van het jaar. Door middel van een tele-feestmachine willen ze voorwaarts gaan in de tijd, zodat de BBQ sneller voor de deur staat, maar dit gaat niet zoals gepland. De machine staat namelijk nog niet helemaal op punt waardoor ze telkens op een verkeerde feestdag terecht komen. Zullen Gans en zijn familie erin slagen om op tijd op de BBQ te raken of zullen ze nog eens een feestdag moeten missen?

%d bloggers liken dit: