STIP IT!

Deze week is het de week tegen pesten van Ketnet, met de Stip It actie. Je zet vier stippen op je hand en elke stip staat voor een actie hoe je met pesten moet omgaan of hoe je pesten net tegen kan gaan. Wij als inclusiespeelplein konden hierbij niet ontbreken dus hebben wij ook ons steentje bijgedragen om onze stippen te verdienen.

We ondertekenden het Manipest. Een document dat je ondertekent en waardoor je elke keer een stip kan verdienen. Zo kregen wij onze vier rode stippen en lopen we er vanaf nu ook mee rond. Omdat we het Manipest hebben ondertekend mogen we nu de Stip It Emoji gaan gebruiken om te tonen dat wij tegen het pesten zijn. Is het jullie trouwens al opgemerkt dat de 4 stippen de aller coolste kleur ooit hebben? 😉

Dit is onze eigen Gansspel-Stip-It-Emoji!

Onze moni’s hebben ook allemaal hun steentje bijgedragen en ook zij hebben allemaal hun stippen verdiend!

Deze week was ook de week van de vrijwilliger en vandaar dat we deze week nog eens extra al onze oude en nieuwe moni’s willen bedanken voor alle tijd die ze in ’t Gansspel hebben gestoken om er de leukste weken van te maken van de zomer. Elke zomer kleurt de zomer 3 weken helemaal rood en horen we alleen maar vrolijke, zingende (al dan niet een beetje vals ;-)) en lachende kinderen en moni’s en daar doen we het voor!

Aan alle oude en nieuwe moni’s die ooit mee hebben gewerkt aan de drie plezantste weken van het jaar: DIKKE MERCI!

PS: over dertig dagen is het de SPEELDAG. Wij komen , jullie toch ook? Wij kijken er alleszins al naar uit om jullie terug te zien. Tot dan!

’t Gansspel-Team

Eén opmerking over 'STIP IT!'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: