Donderdag week 1

Warm, warm en nog is warm… Ik denk dat het wel een goede samenvatting is van vandaag, maar daar moeten we wel nog een paar puntjes aan toevoegen. Allereerst het groot toneel en het liedje:

We kregen een grote flashback op het toneel en we gingen terug naar het moment waarop Gans werd aangesproken door de winkelkar. Die winkelkar met het 10-uurtje werd eigenlijk bezeten door Joost. Hij beval Gans om een speelplein op te richten waar allemaal rode wezentjes samen met kinderen zich super hard moesten amuseren. Maar hoe hij dat moest doen, Joost mag het weten. Gelukkig stonden de kinderen meteen klaar om hem te helpen.

De nieuwe strofe van het lied is:
De gans die gaat op zoek naar vrienden want die gans is gans alleen
Op de bus, vindt hij een maatje de buschauffeur wordt nummer één
En plots sprak er een  winkelkar en weet je wat die zei: 
Gans begin een speelplein en maak veel kinderen blijjjjjjjjjjjj

Net zoals gisteren zijn we gestart met het hitteplan waarbij de kinderen zelf kunnen kiezen naar welke locatie ze gaan. De 53 (waar ze spullen uit de winkel kunnen lenen), Zaal 3 (waar ze een film kunnen kijken) en 10-pluskot waar de tieners kunnen chillen. Ook ons waterteam stond weer klaar om de dorst te lessen van de kinderen. De kinderen konden vandaag kiezen snoezelen, macrameeën, een film kijken (Prinses en de Kikker), roddelkrant, belevingstheater, …

Vandaag is het eigenlijk een speciale dag want het is de dag van de animator. Dus aan alle animatoren van ’t Gansspel en alle mensen die ons steunen, DIKKE MERCI!

Tot morgen en morgen komen we de hele geschiedenis van ons speelplein te weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: