Maandag Week 2

Yes yes yes, weer een nieuwe week gestart op ’t Gansspel. Een week met nieuwe hoofdmoni’s, monitoren en nieuwe kinderen. Deze week zijn de hoofdmonitoren Roel en Willem en kunnen jullie ook een paar nieuwe gezichten tegen komen op het plein. Lien, Ine (Kroket), Elias, Arthur, Thibault en Lise. En natuurlijk ook een nieuw weekthema met een nieuw groot toneel.

Het week thema van deze week is Gans getrouwd Benelux ( aka Blind getrouwd) waarbij we als nieuw samengesteld koppel Hans Gans, de kleinzoon van Gans van vorige week, en Kimberly de Chatillon, Kimmy voor de vrienden, hebben. Vandaag zijn zij voorgesteld aan het publiek om zich dan voor te bereiden voor morgen voor de grote dag, hun trouwfeest.

Het nieuwe weeklied is op de melodie van Party in the USA van Miley Cyrus waarbij we hier al de eerste strofe en het refrein kunnen prijsgeven aan jullie:

STROFE 1
3 wijzen zitten bij elkaar
Wie wordt het nieuwe stel
Kimmy en Hans, dat klinkt wat raar
Hopelijk werkt het wel

Kimmy wil een man
met een luxeleven
Hans wil een vrouw die hem een pint komt geven
This is all so crazy
Zo benieuwd wat dat gaat geven 

REFREIN
Kimberly en Hans zijn getrouwd
Al hebben ze niet veel gemeen
Wordt het een ja of nee?
Is deze match okay?
Kimberly en Hans zijn getrouwd
Houden ze wel van elkaar
Yeah, Gans Getrouwd in de Benelux
Yeah, Gans Getrouwd in de Benelux

Vandaag was dus de eerste dag voor vele kinderen, maar ook voor een paar monitoren die voor de eerste keer vandaag als monitor op het plein stonden. Samen met hun hebben we er vandaag een top eerste dag van gemaakt waarbij de kinderen zijn ondergedompeld in de wereld van de weddingplanners en de voorbereidingen die men moet treffen voor een huwelijk zoals trouwringen en boeketten maken, elkaar schminken, de juiste kledij, maar ook de wekelijkse activiteiten zoals waterspelletjes, luchtkussen en zacht materiaal, kleien, ruiltocht…

Voor morgen zullen we jullie al een tipje van de sluier meegeven omdat we morgen de activiteit bodypainting hebben dus de kinderen kunnen wel eens helemaal vuil thuis komen. 😉

TOT MORGEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: