Dinsdag Week 2

Weer een dag voorbij op ’t Gansspel vol met nieuwe toneeltjes en (vuile) activiteiten. 😉 Misschien zijn de kinderen vandaag “bodypainted” thuisgekomen of misschien wel met een boeketje zelfgemaakte bloemen. Vandaag konden de kinderen dus kiezen uit een boeket bloemen knutselen met crêpepapier, bodypainting, een fotoshoot voor de trouw, drakenland, Cluedo, apenkot… Natuurlijk stonden ze weer allemaal in teken van Gans Getrouwd Benelux want vandaag was het de grote dag voor Hans Gans en Kimmy. Ook al liep die niet zoals gepland af:

Ze trouwden wel, maar het eerste dat ze al niet bij hadden waren de ringen… Dus het werd al snel duidelijk dat ze moesten trouwen zonder ringen. En toen Hans Gans de bruid mocht kussen, wou hij toch liever een luchtkusje geven i.p.v. een echte liefdeskus. Toen werd het tijd voor de fotoshoot, maar de fotograaf bleek een ex van Kimmy te zijn die zeker nog een boontje voor haar had. Uiteindelijk draaide dit alles uit op een ruzie door het jaloerse gedrag van Hans Gans… Niet zo’n geslaagde huwelijksdag dus. Hopelijk blijft hun huwelijk nog verder bestaan…

Met als nieuwe strofe voor het lied:
Het trouwfeest loopt een beetje raar
Voor het eerst zien ze elkaar
De fotograaf is Kimmy’s ex
Hij vindt haar nog steeds flex 

Vandaag hadden we ook een speciale dag want we hadden een jarige onder ons. Pijus was vandaag jarig en hij had voor iedereen van ons en de kinderen een klein versnapering mee. Iedereen mocht een lolly of een zakje snoep kiezen, DANK U PIJUS! En nog een gelukkige verjaardag!

Ook voor morgen moeten we al een tipje van de sluier oplichten omdat we morgen weer eens een activiteit hebben waar bij de kinderen vuil kunnen thuiskomen, dus geef zeker kledij mee aan de kinderen die vuil mag worden. Morgen is ook de laatste dag om de kinderen in te schrijven voor de overnachting.

Tot morgen allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: