Woensdag Week 2

Beste bloggers, tieners speaking:

Vandaag was de derde dag van de week en wat was het weer top! We gaven er weer een lap op. In het groot toneel wou Kimmy naar Ibiza gaan met een bikini aan, maar Hans zag zich eerder in Blankenberge staan met zijn caravan. Kimmy verdronk bijna in de zee, maar Harry nam haar terug mee. Hans vond dit niet oké.

Zoals goede gewoonte zetten we ook weer de nieuwe strofe van het lied hierin:
Hans voelt vlinders in zijn buik
Hij is gek op zijn nieuwe bruid
Nolleke belt aan met eten
Is Hans haar wel vergeten

Morgen zijn sommige ouders hier 1 nachtje kinderloos en gaan de monitoren samen het avondspel spelen met de kleinere kinderen en dan met de tieners spelen ze het alternatiefnachtspel en het nachtspel. Veel kunnen we hier natuurlijk nog niet over zeggen, maar het wordt alleszins super leuk! Vandaag kon je je dus ten laatste inschrijven voor deze overnachting. Moesten jullie/jullie kinderen ook medicatie moeten innemen op de overnachting, moet dit ons wel gemeld worden en het morgen melden aan de monitoren die bij de inschrijvingen zitten! (HEEL BELANGRIJK!!!)

Hier zien jullie een verslag gemaakt door de tieners over deze dag!

Tieners out.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: