Maandag Week 3

Onze laatste week is vandaag ingegaan met zoals gewoonlijk nieuwe animatoren en nieuwe kinderen, een nieuw weekthema en een nieuw lied.

Het weekthema van deze week gaat over Pet de Fles (een pet-fles) die leeft in de koelkast en naar het nieuws kijkt. Hij kijkt naar de televisie en ziet een eiland in de Middellandse Zee vol pet-flessen, zijn familie. Hij is zo geschokt door deze beelden dat hij mee wil gaan werken aan het klimaat, maar de vraag is hoe? Alleen zijn trouwe vriend, ECO, de herbruikbare zak, kan daar een antwoord op geven.

Het nieuwe weeklied kan je meezingen op de tonen van Radioactive van Imagine Dragons:

Pet de Fles kijkt naar tv
Hij ziet het nieuws en denkt oh nee
Wat kan hij hier nu toch aan doen
Hij ziet een berg, vol plastiek, in de zee, wat is dit ziek
Maar dan ziet hij de klimaatmars
Wow

De klimaatmars, doet iets aan het milieu 
Want wij zijn de vervuiling beu 
Pet heeft een idee-ee, voor minder PMD-ee
Doe je met hem mee-ee, in de klimaatmars
Whoa, oh, oh, oh, oh, whoa, oh, oh, oh, in de klimaatmars, ja, de klimaatmars
Whoa, oh, oh, oh, oh, whoa, oh, oh, oh, in de klimaatmars, ja, de klimaatmars

Zoals jullie vandaag al hebben gelezen op het meegegeven briefje, gaat er een virus rond en omdat we ons hiertegen zoveel mogelijk willen beschermen, vragen we aan jullie (kinderen en ouders) om een liefst een eigen drinkbus (beter voor het klimaat 😉 ) of een eigen flesje water mee te nemen. Wij sporen de kinderen zoveel mogelijk aan om hun handen te wassen, altijd voor het 10- en 4-uurtje en voor het middagmaal om het besmettingsrisico zoveel mogelijk te beperken. Moest een van de kinderen hier een van de symptomen (diarree, braken, etc.) vertonen, zullen we snel moet ingrijpen en vragen om de kinderen thuis te houden. Krijgt uw kind thuis symptomen, vragen we jullie om ons in dit geval ook te verwittigen. Dank u voor jullie begrip!

Ondanks de ziektekiemen gaan we er sowieso alles aandoen om er nog een topweek van te maken! Morgen is het ook aangeraden om de kinderen kledij mee te geven die vuil mag worden wegens een “vuile activiteit”.

TOT MORGEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: