Dinsdag Week 3

Vandaag was er een kleine verandering op het plein, we kregen een nieuwe hoofdmoni. Gisteren heeft hoofdmonitor Katrien haar hiel gebroken waardoor vandaag Roel als hoofdmonitor op het plein stond. Dus moesten jullie je afvragen waar Katrien opeens naartoe is, zij is administratie voor de rest van de week. Ondanks dat ze nu in het gips ligt, gaat alles wel goed met haar.

Een nieuwe dag, dus ook een nieuw liedje en een vervolg op het groot toneel. Pet de Fles ging vandaag naar ECO, de herbruikbare zak, om raad te vragen hoe hij nu iets kan doen aan het klimaat via een klimaatmars. Samen komen ze tot het besluit om zich te verkleden, want een vervuilende pet-fles is geen goed plan in een klimaatmars tegen vervuiling. Pet de Fles besluit uiteindelijk om zich dan te verkleden in zilverpapier (wat eigenlijk nog meer vervuilend is). Op de klimaatmars wordt er naar hem geroepen en wordt hij zelfs uit de klimaatmars gezet. Bedroefd keert hij morgen terug naar ECO de Zak voor wat extra uitleg. Hier volgt dus ook de nieuwe alinea voor het liedje:

ECO de zak die geeft hem raad
Want voor’t klimaat, staat hij paraat 
Tijd voor een verkleedpartij
Hij kleedt zich om, in zilverpapier, niemand vindt dit een goede manier 
Op zoek naar een nieuw idee
Whoa

Vandaag een dag met o.a. “vuile” activiteiten want de kinderen konden met echte kunstwerken op hun benen, armen, gezicht, … terug naar huis komen. Ook morgen kan dit het geval zijn, dus geef ze morgen maar kledij mee dat vuil mag worden, reservekledij en een handdoek. Vandaag konden ze ook nog kiezen uit plaaggeesten, legerdrill, ruwe spelen, balspelen, bloemen en bloempotten knutselen, …

Morgen zien we jullie hopelijk allemaal terug! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: