Dag 2 Week 1

Dag ouders, kinderen, (oud)-monitoren

Vandaag dag 2 van de eerste speelpleinweek en ik denk dat er vandaag een paar kinderen heel moe thuis zijn gekomen want ondanks de warmte hebben we ons echt super hard geamuseerd. Misschien even een klein overzichtje van vandaag:

We zijn natuurlijk begonnen met de kinderen in te schrijven om dan over te gaan naar het groot toneel over 20 jaar Gansspel de Musical. Zo moest na een korte samenvatting van wat er gisteren allemaal gebeurd was, verteld door Joost, de ruzie pas beginnen tussen Gans en zijn eendenfamilie. Omdat Gans altijd klusjes moet uitvoeren van zijn eendenfamilie, werd hij op een dag het echt beu en besloot hij te vertrekken. Hij pakte zijn spullen bij elkaar en vertrok naar de bushalte om daar uren en uren te wachten op een bus die maar niet kwam… Hopelijk komt die morgen wel en vindt hij een nieuwe familie, maar dat komen we morgen pas te weten.

In de voormiddag was er een gewone speelpleindag met verschillende activiteiten zoals een nieuw dansje maken (dank je wel tieners hiervoor), eenden tegen ganzen, een quiz en nog zo veel meer. De namiddag was daarentegen was net iets anders met minder activiteiten, maar activiteiten die vooral groter waren. Zo hadden we een immense waterspelletjes-activiteit met natuurlijk een waterballonnengevecht, monitoren vs kinderen, tik tak boem, maar ook de plaaggeesten waren aanwezig die de andere activiteiten wat kwamen verstoren! 😉 En niet te vergeten de protestactie tegen pesten want aan pesten doen wij niet mee hier op ’t Gansspel. Morgen kunnen jullie alle quotes lezen wanneer jullie de rugzakken wegleggen.

Zoals jullie allemaal al vernomen hebben, hebben we de uitstap van morgen moet aflasten wegens het extreem warme weer en code rood. Maar geen nood, morgen wordt het een gewone speelpleindag waarbij we (vooral rustige) activiteiten gaan doen, maar wel alles binnen en met regelmatige drinkpauzes zoals snoezelen, gezelschapsspellen spelen, knutselen, … om de inspanning zoveel mogelijk te beperken.

Zoals jullie kunnen lezen houdt de warmte ons niet tegen om ons te amuseren en dat geldt voor de komende, hete dagen zeker ook! Hopelijk zien we jullie morgen terug! Tot morgen!

P.S. Dank u wel allemaal voor het begrip en nogmaals onze excuses voor de last-minute veranderingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: